MENU

Welkom bij De Blauwe Tram

Wijksteunpunt De Blauwe Tram (DBT) wordt dé plek in het centrum van Zandvoort voor ontmoeting, dienstverlening en participatie voor elke wijkbewoner. De activiteiten draaien zoveel mogelijk op het initiatief van inwoners en vrijwilligers. Ook zijn er activiteiten voor mensen die door chronische ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Uitgangspunt is meedoen op grond van wat je wél kan. Het streven is dat Zandvoort voor iedereen een fijne plek is om te wonen en te leven.
Kom je ook meedoen?

Nieuws

Pluspunt bijlage Zandvoortse Courant

23-08-2018Bij de Zandvoortse Courant van 23 augsutus is een Pluspuntkrant verschenen.
Hierin staan alle cursussen en activiteiten bij Pluspunt, OOK Zandvoort en de Blauwe Tram van september tot en met december.
Je kunt hem ook hier vinden!

Mamacafé en Speelgoedvijver

09-07-2018Elke tweede woensdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur is er in de Bibliotheek Zandvoort het Mamacafé: een ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn.
Tijdens de maandelijkse Mamacafés wordt er, onder het genot van een kop koffie, met elkaar gesproken over de kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Incidenteel wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet.
De speelgoedvijver “De Lachende Kikker” zal deze ochtenden aanhaken bij het Mamacafé.

Opening balie

28-05-2018 Opening van de balie in multifunctioneel gebouw De Blauwe Tram

Nieuwsbrief Blauwe Tram

14-05-2018De nieuwsbrief van Wijksteunpunt de Blauwe Tram kunt u hier downloaden,
veel leesplezier!

Wensboom

30-04-2018Opnieuw Wensboom bij Pluspunt!

MENU